Somatic Dance Coaching

Contact

Jordis Jakubczick

Leimuidenstraat 16-2

1059 EH Amsterdam

T: +31(0)20 488 9780

M: +31 (0)6-454 684 05

E: jordis@somatic-healing.nl

 

Website Praktijk Somatic-Healing

 

Nieuwsbrief

Somatic Dance: klik hier

 

Freedance: klik hier

 

privacy beleid Somatic Dance

 

Somatic Dance Coaching

Speciaal aanbod voor mannen

 

 

‘Je Man Staan’ , ben je een ‘Stoere Bink’ of voel je je een ‘Zacht Ei’ of zelfs een ‘Watje’?

Als man je unieke zelf te vinden is niet gemakkelijk tussen de algemeen heersenden stereotypen. Ik merk op dat het mij iedere keer weer bijzonder raakt als tijdens de eindcirkel van een dansavond vele mannen zich kwetsbaar op durven te stellen en vanuit hun hart delen wat hen geraakt heeft. Ook de feedback dat jullie mannen het zo fijn vinden om de broederschap te mogen voelen onder elkaar en zich weer echt man te durven voelen doet me veel. Volgens mij gaat dit namelijk hieraan vooraf en hangt het hier nauw mee samen. Als man je kracht te mogen voelen en dit te uiten is door de ontwikkeling van de vrouwenemancipatie bijna een taboe geworden. Maar hoe fijn is het dan toch voor ons vrouwen om ons met een man te mogen verbinden die zo dicht bij zichzelf durft te staan en die ook zijn zachtheid met je wil delen en tegelijkertijd zijn stevigheid in contact weet te brengen. In een notendop is dit de essentie van ‘De Dans van Yin & Yang’ en de redenen waarom ik deze cursus ben aan gaan bieden.

 

Ik ervaar het dan ook als mijn missie om mannen te ondersteunen weer hun kracht te vinden en die tot volle uiting te mogen brengen. Het is iets wat in de samendans vaak op heel natuurlijke wijze gebeurt en waar ik vaak feedback heb mogen ontvangen over hoe bijzonder dit voor mijn danspartner voelde. Dit heeft mij geïnspireerd hier ook in mijn individuele coachings- en healingwerk speciaal aandacht aan te besteden.

 

Via het proces van lichaamswerk naar beweging vindt een natuurlijke integratie van Yin en Yang plaats en passeer je onder mijn steunende begeleiding de plekken waar blokkades zitten in je lichaam. En als vanzelfsprekend ontvouwt zich zo een helingsproces dat ook je creativiteit aanwakkert en je bij je diepere kern brengt.

 

Wil je je levenesenergie weer voluit voelen stromen?

Kom dan naar een Somatic Dance Coaching sessie: Door mijn liefdevolle aanraking ondersteun ik je lichaam in beweging te komen en zijn authentieke expressie te vinden. Op deze creatieve reis passeer je de blokkades in je lijf en dans je er doorheen. Dit transformerende proces is zowel helend als bekrachtigend.

 

Leer de Somatic Dance Coaching nu kennen en kom voor een intake consult. Naast het Somatic Dance Coaching traject van 6 keer kun je ook losse consulten bij mij volgen. De praktijk is gevestigt op een locaties zowel in Amsterdam als ook in Utrecht. Voor meer informatie over mijn Praktijk klik hier.

 

Heb je vragen of wil je een consult boeken neem dan contact met me op: Jordis 06:45468405

 

Testimonia

van mannen die een traject bij mij gevolgt hebben:

 

"Ik heb buitengewoon van de sessies met Jordis genoten. Nou, beste lezer, ze kan werkelijk “alles”. Aanwezig, speels, contactvol, durf, nabij, fysiek, direct en gevoelig.

In de sessies gebruikte Jordis een combinatie van Somatic Healing technieken en Somatic Dance technieken. Ze paste die combinatie op een heel natuurlijke, vanzelfsprekend manier aan wat de situatie op dat moment vroeg. Ik had in deze sessies als vanzelf de mogelijkheid om relatief ingrijpende emotionele ervaringen uit het recente verleden een betere plaats in mijn leven te geven."

 

" ... Ik gaf aan dat ik de massages vaak niet echt makkelijk vond. Nadat ik het traject bij je had gevolgd kan ik veel beter contact maken met de intenties van degene die me aanraakt. Het hoeft niet altijd meer perfect te zijn om ervan te kunnen genieten. Ik voel de mens die me aanraakt en zijn of haar bedoeling. Ik ben blij dat ik dat vorig jaar in de dansles en met jou heb ontdekt."

Actueel

’De dans van Yin & Yang’ cursus in het voorjaar 2019

De inschrijvingen voor het voorjaars seizoen beginnen op 15 december.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor de webshop om je aan te melden.

Wil je Somatic Dance leren kennen?

Kom dan naar een van de volgende workshops:

Somatic Dance

Open Dansavond

Zaterdag 22 dec'18

De Berenkuil Utrecht

 

Met de workshop

'Dansen vanuit je hart' en vrije dans met DJ 0'Nysos

Klik hier voor meer informatie.

Freedance

Zaterdag 8 dec '18

De Berenkuil

Utrecht

 

Met de workshop 'Let's play Tango' door Carla Somer en na afloop vrij dansen DJ Aloes

Klik hier voor meer informatie

Schilderen met je lichaam

speciaal aanbod voor vrouwen

 

9 dec '18

 

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor het aanmeldformulier

 

Somatic Dance

Coaching

 

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor de praktijkwebsite.

Wil je meer vrije Dans?

Klik hier voor de blotevoeten danskalender