Vitaliteit Veerkracht en Verbinding

In 7 stappen naar vitaliteit, veerkracht en verbinding


Gezondheid is het allerbelangrijkste wat er is, en niet te koop!

Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekten en ziektesymptomen. 


Gezondheid ervaren we op de fysieke, mentale, emotionele en energetische laag in ons. 


Bij “niet ziek zijn” zou je je gezondheid een “voldoende” kunnen geven. Maar hoe zou het zijn als je je gezondheid een dikke voldoende, ruim voldoende of zelfs top zou kunnen geven? Over die ruimte gaat dit programma. Over welke ruimte gaat het bij jou? Van een 5 naar een 9? Of van een 6 naar een 8,5? Of van 8 naar een 10 ? 


We leven in een tijd vol veranderingen en moeten ons hier hoe dan ook toe verhouden. Hoe kun je blijven vertrouwen en varen op je eigen innerlijke kompas?!

Ook al wordt onze vrijheid van buitenaf door de corona maatregelen ingeperkt, het is aan onszelf om de oneindige vrijheid in ons te ontsluieren en onze persoonlijke scheppingskracht te gebruiken. Ons eigen lichaam is een groot veld van bewustzijn en een onuitputtelijke bron van levenslust. Juist nu is het meer dan ooit belangrijk om daarmee in verbinding te staan en ons zo via onze innerlijke wijsheid uit de corona crisis te laten leiden. Een positieve houding is de basis voor een positieve gezondheid. 

  

In dit programma help ik je deze verbinding met je lichaamsbewustzijn te maken. Doel is het boosten van je mentale veerkracht en je immuunsysteem. 


In dit 7 weken durende stappenprogramma krijg je vele handvatten aangereikt om je gezondheid in eigen hand te nemen. De oefeningen zijn praktisch toepasbaar en worden zo aangedragen dat je deze makkelijk in je dagelijkse leven kunt implementeren. Je immuunsysteem en gezondheid krijgen een boost, je vaardigheid om met je emoties om te gaan worden versterkt en je ontwikkelt een krachtige zelfsturende houding hoe je je leven positief vorm kunt geven. Door deelname aan dit programma ga je je op een krachtige wijze verbinden met jezelf en elkaar, zodat deze nieuwe tijd juist veel licht en liefde in je leven kan brengen. 


Het programmaoverzicht:

  1. Groepssessie  1 - Introductie en lifestyle
  2. Individuele sessie - Innerlijke balans 
  3. Groepssessie 2 - Balans en loslaten
  4. Individuele sessie - Diepe ontspanning
  5. Groepssessie 3 - Yin en Yang 
  6. Individuele sessie - Ontgiften en versterken
  7. Groepssessie 4 - integratie en presentatie


Data:

Vier groepssessies:

Zaterdag nog te bepalen

Drie individuele sessies, enkel in te plannen tussen de groepssessies.


Totale kosten voor dit traject:
€ 697 incl. 21% BTW


Contact:  mobiel 06 - 454 68405, mail: jordis@somatic-healing.nl.  


Aanmelding: voor de webshop klik hier 


Ben je nieuwsgierig geworden ? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.