Somatic Dance Coaching

Contact

Jordis Jakubczick

Leimuidenstraat 16-2

1059 EH Amsterdam

T: +31(0)20 488 9780

M: +31 (0)6-454 684 05

E: jordis@somatic-healing.nl


Website Praktijk Somatic-Healing


Nieuwsbrief

Somatic Dance: klik hier


Freedance: klik hier


privacy beleid Somatic Dance 


Somatic Dance Coaching


Wil je je levenesenergie weer voluit voelen stromen?

 

Kom dan naar een Somatic Dance Coaching sessie: Door mijn liefdevolle aanraking ondersteun ik je lichaam in beweging te komen en zijn authentieke expressie te vinden. Want het lichaam liegt niet en weet veillos te vertellen wat er in je onderbewuste speelt. Door hiernaar te luisteren ontvouwd kom je bij je diepere kern. Op deze creatieve reis passeer je de blokkades in je lijf en dans je er doorheen. Dit transformerende proces is zowel helend als bekrachtigend. 


Kennismakings aanbieding

Leer de Somatic Dance Coaching 
nu kennen en boek een traject:

drie sessies van ieder 1 1/2 uur : €347


Naast het Somatic Dance Coaching traject kun je ook losse consulten bij mij volgen. Een consult kost 135 en duurt tussen de 1 1/2 a 2 uur. 


De praktijk is gevestigt op twee locaties, zowel in Amsterdam Oud Zuid bij het Hoofddorpplein als ook in Utrecht Voordorp. Voor meer informatie over mijn Praktijk klik hier.


Heb je vragen of wil je een consult boeken neem dan contact met me op: Jordis 06:45468405 of jordis@somatic-healing.nl.


Testimonia


"Wat een mooi mens is Jördis! Een vakvrouw pur sang met een schat aan ervaring als het gaat om spirituele kennis en kennis van het lichaam. Maar de schoonheid aan haar is dat zij zichzelf daarbij zo inzet, met huid en haar. Zo empathisch, zo betrokken en vol aandacht voor jouw pijn, zo zonder oordeel en puur liefdevol. Ik heb veel sessies meegemaakt in m’n leven maar dit was tot nu toe het beste wat mij kon overkomen.
Ik wil haar daarom als begeleidster op jouw pad van harte aanbevelen. Dat heb ik al gedaan naar mijn eigen omgeving en ik zal dat ook blijven doen, met liefde…..!"


M.K., predikant Protestantse Kerk Nederland


- - - 


"Ik heb buitengewoon van de sessies met Jordis genoten. Nou, beste lezer, ze kan werkelijk “alles”. Aanwezig, speels, contactvol, durf, nabij, fysiek, direct en gevoelig.

In de sessies gebruikte Jordis een combinatie van Somatic Healing technieken en Somatic Dance technieken. Ze paste die combinatie op een heel natuurlijke, vanzelfsprekend manier aan wat de situatie op dat moment vroeg. Ik had in deze sessies als vanzelf de mogelijkheid om relatief ingrijpende emotionele ervaringen uit het recente verleden een betere plaats in mijn leven te geven."     A.S., Accountant


                                            - - -


" ... Ik gaf aan dat ik de massages tijdens de somatic dans lessen vaak niet echt makkelijk vond. Nadat ik het traject bij je had gevolgd kan ik veel beter contact maken met de intenties van degene die me aanraakt. Het hoeft niet altijd meer perfect te zijn om ervan te kunnen genieten. Ik voel de mens die me aanraakt en zijn of haar bedoeling. Ik ben blij dat ik dat vorig jaar in de dansles en met jou heb ontdekt."     M.S., Meubelmaker

Actueel

Wil je Somatic Dance leren kennen?

Kijk hieronder voor de actuele lijst van workshps:

Zoomatic Dance avond


Zaterdag 23 mei'20

in je eigen huiskamer

 

Met de workshop

'Dans je innerlijke nar' tot 20:30 en aansluitend vrij dansen op de verrassende muziekvariaties van

DJ Aloes 

tot 22:15

Aanmelden via webshop 


Klik hier voor meer informatie.

Lichaamsgericht

Coaching 


Nu ook via internet. 


Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor de praktijkwebsite.

’De Dans van Yin & Yang' - NJ '20

Drie groepen op de maandag en de woensdag avond om de week. 


Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor het belangstellingsformulier voor het najaarsseizoen die  begint in september 2020 

Wil je meer vrije Dans?

Klik hier voor de blotevoeten danskalender