Zoomatic Dance Avond 25 april 2020

Zoomatic  Dance Avond

ipv

Somatic Dance Open Avond


25 april - aanmelding vooraf via de webshop 


Noteer   in je agenda!

Iedere 4de zaterdag van de maand

25 januari, 22 februari, 28 maart, 25 april, 23 mei, 27 juni,

(25 juli eventueel geen zomerstop, wordt nog bepaald) 22 augustus, 26 september, 24 oktober, 28 november, 19 december 2020



Op dit moment kan de Somatic Dance Avond helaas niet in de Berenkuil plaatsvinden. In verband met de maatregelen voor de Coronacrisis is Theaterhuis de Berenkuil gesloten.

Tegelijkertijd is het juist nu belangrijk om met ons lijf verbonden te blijven en zo met ons hart en ook met elkaar. Daarom hosten wij vanavond 28 maart onze eerste 



Zoomatic  Dance Avond


De verkorte workshop van 19:30 uur tot 20:15 uur heeft het thema 'Corona of Corazon ?!' en gaat over het dansen vanuit ons hart. Hierna is het weer vrijdansen op de verrassende muziekvariaties van Dj Aloes tot 22:00 uur.


Locatie: Je huiskamer

19:15 uur: inlog open

19:30 uur: workshop 25 april'20: 'Corona of Corazon - Dansen vanuit je hart'

20:15 uur - 22:00 uur:  vrije dans met DJ Aloes


Prijs:

Workshop en vrij dansen:

(Uitprobeer prijs in deze fase van wennen aan het nieuwe medium internet)


Aanmelding vooraf via de webshop 

 

Naar aanmelding ontvang je via email de link voor de Zoom-sessie waarmee je in kunt loggen.


Over de workshop: Verkorte aangepaste versie

'Corona of Corazon - Dansen vanuit je Hart'

Dansen vanuit je hart, met je hart als bron van wijsheid en verbinding met elkaar.


Dansen in je huiskamer en toch in verbinding met anderen. De ervaring leert dat dit ook via het scherm kan. Het medium Zoom heeft zijn beperkingen, maar opent ook je creativiteit. Laat voor nu het oude los en laat je verrassen. 

 

Je volop verbinden met anderen via je hart; Je kunt dit pas doen als je goed in contact bent met jezelf. Op deze dansavond richten wij ons op het hartchakra dat als het middelste chakra centraal staat. Vandaar rijken wij uit naar de aarde, naar de hemel en naar elkaar. Vanuit hier kunnen wij op een liefdevolle, intieme maar ook speelse wijze in het contact gaan met de ander. De ervaring leert dat dit ook via de scherm kan. Laat je inspireren en sta open voor deze nieuwe manier van verbinden.