Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor deelname 

Annulering: jouw aanmelding is bindend en betekent dat je je committeert aan deelname van de gehele cursus en betaling van het hele cursusbedrag. Anders dan bij andere vrije dansvormen dans je in een vaste groep en ontstaat er een diepere binding en betrokkenheid bij elkaar. Dit bewaart de rust en het man/vrouw evenwicht in de groep. Deelname met een chronische aandoening die je deelname onzeker maakt is helaas niet mogelijk. Bij langdurig uitval, onduidelijkheid of onzekerheid van deelname voelen wij ons vrij de plek door iemand anders in te laten nemen.


Er is geen restitutie mogelijk, ook niet bij ziekte of andere overmacht. Wel bieden we je in dergelijke gevallen de mogelijkheid, tot uiterlijk een week vòòr aanvang van de cursus jouw plek door iemand anders over te laten nemen. Dit gebeurt in wederzijds overleg. Hieraan zijn €20 administratiekosten verbonden.


Na aanmelding volgt, indien nodig, zo snel mogelijk een telefonisch kennismakingsgesprek met mij waarbij we samen kijken of deze reeks lessen Somatic Dance aansluit bij jouw behoeftes en of jouw level van dans-ervaring aansluit bij de groep.


Wij behouden ons het recht de grootte van de groep te wijzigen en bij onvoldoende aanmeldingen de cursus te annuleren. Uiteraard word je daar dan direct van op de hoogte gesteld en wordt het cursusgeld teruggestort. Ook als de cursus niet plaats kan vinden vanwege allgemene maatregelen wordt je geld gerestitueerd of kun je het laten staan voor de volgende mogelijkheid dat de cursus wel plaats vind.