Coaching

Somatic Dance Coaching

Wil je je levensenergie en je creativiteit weer voluit voelen stromen?

Kom dan naar een Somatic Dance Coaching sessie: Door mijn aandachtige aanraking ondersteun ik je lichaam in beweging te komen en zijn authentieke expressie te vinden. Want het lichaam liegt niet en weet feilloos te vertellen wat er in je onderbewuste speelt. Door hiernaar te luisteren kom je bij je diepere kern.

Op deze creatieve reis passeer je de blokkades in je lijf en dans je er doorheen. Dit transformerende proces is zowel helend als bekrachtigend. 


Lichaamsgerichte Coaching en Heling
Waar we als kinderen spontaan, speels, expressief en creatief zijn, hebben we geleerd ons als volwassenen beheerst en aangepast te gedragen. Met onze mind weten we ons regelmatig ervan te overtuigen dat wat volgens ons lichaam niet goed voelt, toch goed voor ons is. En in ons dagelijkse leven is dit vaak ook noodzakelijk, omdat het voor ons als volwassenen belangrijk is om goed te kunnen functioneren in de maatschappij. Maar hoe vaak is het niet een automatisme geworden om onze sensorische waarneming te negeren en lichamelijk of emotioneel ongemak maar voor lief te nemen? Met als consequentie dat we onze gezondheid op de tweede of derde plaats zetten.


Het is zaak de signalen die ons lichaam afgeeft serieus te nemen. Ons lichaam liegt niet. Als je ernaar luistert ben je intelligent bezig. Want door goed te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft, kun je verkramping, klachten en kwalen voorkomen. En preventie geniet verre de voorkeur boven herstel en genezing. En dan hebben we het nog niet eens over de financiële  kanten van het herstel van gezond-heid.....


Hierbij sluiten Somatic Dance en de Somatic Healing heel goed aan: Je vrij bewegen en jezelf bewust worden van hoe het voelt in je lichaam. Welke energieën voel je binnen in je? Waar stroomt het, waar voel je blokkades? Voelt het zacht aan of zijn er juist harde of scherpe stukken? Beweeg je vrij of voel je hier en daar verkramping? En mag je ook uitbundig zijn van jezelf of durf je niet zo goed? Hoe voelt je lichaam als je danst? Voel je schaamte en zelfafwijzing in contact met de ander? Of kun je de verbinding ten volle toelaten en geeft het je juist een gevoel van vervulling?


Ben jij benieuwd hoe het is om contact te maken met de prachtige intelligentie van jouw lichaam? Je lichaamsbewustzijn te vergroten en te leren naar je lichaam te luisteren?


In mijn praktijk Somatic Healing draag ik je hiervoor vaardigheden aan die je toe kunt passen om krachtig in je leven te staan.


'Embody, Embrace and Empower'

De Somatic Dance coaching biedt je de mogelijkheid om thuis te komen in je lichaam, met bewustzijn. te leren omhelzen wat je op je helingsreis tegen komt en door middel van praktisch toepasbare oefeningen en visualisaties in je kracht te komen te staan. 


Als cliënt sta jij met je levensverhaal en je behoeftes bij het proces centraal en zijn de sessies afgestemd op jouw level van zelfinzicht. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en stap voor stap begeleid ik je om weer met plezier, voldoening en kracht in je leven te staan. 

 

Investering
Een Somatic Dance Coaching consult kost : 190 en duurt 2 uur. 

Een Somatic Healing consult kost:  €100 voor 1 uur en €145 voor 1,5 uur. 


Locatie
De praktijk is gevestigd in Amsterdam bij het Europaplein en op de M.P Lindostraat 4 in Utrecht.


Contact 

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan de telefoon
06-45468405 of jordis@somatic-healing.nl.


Voor meer informatie kijk op mijn Praktijkwebsite