Somatic Dance Avond

Somatic Dance Avond
Iedere 4de zaterdag van de maand

26 feb, 26 mar, 23 april, 28 mei, 25 juni, (juli zomerpauze), 27 aug, 24 sep, 22 okt, 26 nov 2022.


Tijdens de Somatic Dance Avonden kun je steeds een variatie op de workshop ’De Dans van Yin & Yang’ beleven.

Een dansavontuur voor iedereen die van vrije dans en verdieping houdt. We nodigen alle dansers uit om op deze mooie sfeervolle locatie met ons te komen dansen.

Het thema van de inleidende workshop is deze keer ’Let's get juicy' en nodigt je interne ritmes te verkennen. Zo kom je in de flow van je creativiteit en kun je op afgestemde wijze met anderen in de dans verbinden. Hiernaar is het weer heerlijk vrij dansen op de verrassende muziekale mix van DJ Aloes, altijd afgestemd op de dansvloer. 

 

Wat zeer gewaardeerd wordt aan deze avond is de aandacht voor de afronding, waardoor we de dans in verbondenheid af kunnen sluiten. Wil je dat ervaren? Blijf dan tot het einde van de avond! 


Data: zaterdag 24 September 2022 

26 feb: Dj Aloes

26 mar: Dj Aloes

23 april: Dj Aloes 

28 mei: Dj Aloes

25 juni: Dj Aloes 

In juli is Zomerpauze

27 aug: Dj Miss Kiss

24 sep: Dj Aloes

22 okt: Dj o'Nysos

26 nov: Dj Aloes

In december is Winterpauze


Tijd: 19:15 deuren open

         19:30 - 20:45 workshop "Let's get juicy' met Jördis Jakubczick

         20:45   vrije dans met Dj Aloes

         22:50 - 23:00 gezamenlijke afsluiting

 

Locatie: Danswerkplaats, Oude Fabriekstraat 20, 3812 NR, Amersfoort. 

Gratis parkeren in de buurt. 

 

Prijs: De hele Dansavond incl. de workshop: €20

Prijs: Voor alleen de workshop: €10
Prijs: Voor alleen de vrije dans : €13


Aanmelding: Gelieve aanmelden via de webshop 

Let op : Tickets via de webshop tot 18:00 uiterlijk. Daarna aan de kassa je ticket kopen. Er is voldoende plek.

Bij betalen aan de kassa graag gepast contant geld meenemen.


Over de workshop: 'Let's get juicy'

In deze workshop gaan wij dansend onze interne ritmes verkennen. Als wij naar muziek luisteren, swingt ons lichaam mee. Onze cellen herkennen de trilling van de instrumenten en het ritme van de muziek. Hoe komt dat? Onze lichamen bestaan uit gemiddeld 70% vloeistof. Het stroomt als bloed door onze aderen en zelfs die stromen als vloeiend bindweefsel rond onze cellen, zoals de riviermond in de rivierdelta. Het is een landschap zoals in de natuur met zijn heel eigen ritmes, dat is ons lichaam; voortdurend in beweging.


Wanneer jij je in de dans met je interne stroom verbindt, dan geeft dat een gevoel van verzachting en diepe verbinding met jezelf en het leven. Je kunt ook rusten in herhalende ritmes van waaruit een oorspronkelijke expressie ontstaat. Van hier uit in contact komen met elkaar leidt tot een pure, niet gefabriceerde en creatieve dans. Een dans waar niets meer te bedenken valt, alleen maar voelen, zijn en bewegen. Aspecten en kwaliteiten die het contact met jezelf versterken en je dans zullen verrijken. Vanuit jezelf in stilte naar vloeiend in verbinding en naar uitbundig en heerlijk los.


Assistenten gezocht:

Heb jij zin om deel uit te gaan maken van ons gezellige team? Wij zoeken nog assistenten die in ruil voor gratis workshop en dansen willen helpen met opbouwen (1 uur vooraf) en opruimen (½ uur) na afloop.
Het fijnst is als je je voor 1 x per maand zou kunnen vastleggen. Maar ook als inval ben je meer dan welkom. Graag een berichtje naar jordis@somatic-healing.nl.